نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

تعیین سازوکار برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در جریان تصویب لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور برای افزایش و همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و همچنین بازنشستگان تامین اجتماعی سازوکاری تعیین شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر سلیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مهمترین مصوبات نمایندگان در لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور، گفت: بررسی لایحه برنامه در مجلس به اتمام رسید و لایحه به شورای نگهبان ارسال شد و شورا ایراداتی گرفت که به مجلس بازگشت و نمایندگان ایرادات را بر طرف کردند و مجدد به شورا ارسال شد که احتمالا اگر شورا بار دیگر ایراداتی به لایحه بگیرد پس از انتخابات مجلس ، به موارد رسیدگی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه مجلس در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه برای بانکها احکام انضباطی خوبی را در نظر گرفت، بیان کرد: همچنین در مورد شرکت های دولتی، بودجه سالیانه و همچنین نهادهایی که ارائه دهنده خدمات عمومی هستند، احکام انضباطی خوبی در برنامه هفتم پیش بینی شد.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با اشاره به مصوبات مجلس در زمینه صنعت خودرو در برنامه هفتم توسعه،ادامه داد: در این بخش تمامی شرکت‌های واردکننده و تولیدکننده خودرو مکلف شدند تا یک درصد از قیمت فروششان را به خرید آمبولانس و تجهیز مراکز اورژانس همچون هلال احمر اختصاص دهند.

 

سلیمی با بیان اینکه با مصوبه مجلس حقوق بازنشستگان افزایش پیدا می کند، بیان کرد: در جریان تصویب لایحه مذکور ، برای افزایش و همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و همچنین بازنشستگان تامین اجتماعی سازوکاری پیش بینی شد که در بودجه سال 1403 نیز بخشی از منابع آن لحاظ شد.

 

وی با تاکید بر اینکه میزان افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز در جریان بررسی برنامه هفتم مشخص شد، گفت: با مصوبه نمایندگان مجلس ساز و کار افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی متناسب با حداقل دستمزد شاغلین را مشخص کردند همچنین نمایندگان مردم در مجلس سازوکار تأدیه بدهی حسابرسی شده دولت به سازمان تامین اجتماعی را مشخص کردند.

 

نماینده سمیرم در مجلس با بیان اینکه طبق مصوبه مجلس افزایش حقوق برای کارکنان وزارتخانه و موسسات دولتی مشمول قوانین مربوطه شد، اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی پرداخت حقوق و مزایای دریافتی کارکنان وزارتخانه ها و موسسات دولتی و نیروهای مسلح را مشمول قوانین مربوطه کردند.

 

سلیمی گفت: همچنین وکلای ملت در جریان بررسی لایحه برنامه در مصوبه‌ای دیگر با اکثریت آرا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را موظف به طراحی نظام تامین اجتماعی و ارائه اقلام معیشتی به خانوارهای کم درآمد به صورت کالابرگ الکترونیکی کردند.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان اظهار کرد: با مصوبه نمایندگان افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی دارای شغل پایدار می‌شوند و رانندگان تاکسی‌های اینترنتی تحت پوشش بیمه خویش‌فرما قرار می‌گیرند./ تسنیم

 

ارسال نظر